Η Eταιρεία Μέρλιν

Χειροποίητα σαπούνια και είδη καθαρισμού

Παράγουμε χειροποίητα σαπούνια για φυσική Αρωματοθεραπεία και Χρωματοθεραπεία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, χάρη στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας, έχουμε επιτύχει τη δημιουργία μιας νέας γενιάς χειροποίητων αφροσάπουνων και αφρόλουτρων πολυτελείας με επιπλέον ικανότητες υγιεινού καθαρισμού. Για τη δημιουργία των προϊόντων μας, συνεργάζονται ένας βοτανολόγος, ένας αρωματοθεραπευτής, ένας χρωματοθεραπευτής κι ένας βιοχημικός/βιοτεχνολόγος. Εκτός από τις δικές μας μοναδικές συνταγές, μπορούμε να κατασκευάσουμε σαπούνια με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.
Η Εταιρεία Μέρλιν

Η Φιλοσοφία μας

Από τη σκέψη στο ράφι πωλήσεων

Με τα σαπούνια και αφρόλουτρα Μέρλιν να σας παρέχουν το πλεονέκτημα του ποιοτικού χειροποίητου σαπουνιού που χρειάζεστε, εσείς είστε ελεύθεροι να εστιάσετε στην στρατηγική μάρκετινγκ που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ολοένα και περισσότεροι ‘έξυπνοι αγοραστές’ που αναζητούν ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού στρέφονται στα σαπούνια και αφρόλουτρα Μέρλιν. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων δουλεύει από κοινού με ταλαντούχους μαρκετίστες που έχουν μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά, ούτως ώστε να δημιουργούν προϊόντα που καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην αρχή “από τη σκέψη στο ράφι πωλήσεων”. Ξεκινώντας, λοιπόν, από την ανάπτυξη μίας συνταγής και την εύρεση πρώτων υλών, φτάνουμε στην βιομηχανική παραγωγή, το γέμισμα και την ωρίμανση του πακεταρισμένου τελικού προϊόντος.

Το δίκτυο των συνεργατών μας αποτελείται από εταιρείες παροχής πρώτων υλών, ομάδες παραγωγών αιθέριων ελαίων και φυσικών χρωμάτων, επαγγελματίες προμηθευτές συσκευασιών και συμβούλων, ούτως ώστε να συμβαδίζουμε με τις τάσεις της αγοράς.

Η εταιρεία Μέρλιν μπορεί να λανσάρει στην αγορά ένα διάφανο σαπούνι ή ένα αφρόλουτρο πολυτελείας γρήγορα, με ασφάλεια και με εγγυημένη ποιότητα. Εφαρμόζοντας παραδοσιακές αλλά και καινοτόμες τεχνικές κατασκευής και παρουσίασης, τα χειροποίητα σαπούνια και αφρόλουτρα Μέρλιν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση του αύριο, με επιτυχία σήμερα.

Ποιότητα προϊόντων Μέρλιν

Εγγύηση Ποιότητας Μέρλιν

Συνεχείς έλεγχοι και πιστοποίηση

Κάθε φορά που υλοποιούμε μία παραγγελία αισθανόμαστε την ανάγκη να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας. Γι’ αυτό, όλα τα εισερχόμενα συστατικά, οι πρώτες και βοηθητικές ύλες ελέγχονται και πιστοποιούνται πριν χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, επιτελούνται έλεγχοι ποιότητας κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας, της ωρίμανσης των σαπουνιών και της διαδικασίας πακεταρίσματος.

Η εταιρεία Μέρλιν διατηρεί σύστημα ποιοτικού ελέγχου με έντυπα που επιβεβαιώνουν ότι όλα μας τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σύμφωνα με την πολιτική μας, για να βγει ένα προϊόν στην κυκλοφορία θα πρέπει πρώτα να λάβει την τελική έγκριση ελέγχου ποιότητας από το αρμόδιο τμήμα.

Τέλος, εφαρμόζεται και επεκτείνεται ένα συνεχές πρόγραμμα εκπαίδευσης σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της εταιρείας μας που βασίζεται σε στατιστικές διαδικασίες και σε εφαρμογή ελέγχων υγιεινής και ασφάλειας κατά την εργασία.