Αρωματοθεραπεία

Αιθέρια έλαια που ζωντανεύουν τις αισθήσεις

Τα αιθέρια έλαια αποτελούνται από συμπυκνωμένα αρωματικά έλαια που υπάρχουν σε διάφορα φυτά, βότανα και δένδρα. Είναι πτητικές ουσίες που σημαίνει πως εξατμίζονται σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Τόσο τα στερεά όσο και τα υγρά σαπούνια Μέρλιν κατασκευάζονται από μία πληθώρα φυσικών αιθέριων ελαίων, αρωμάτων από βότανα και φυτικών εκχυλισμάτων, τα οποία συνδυάζονται στις κατάλληλες αναλογίες για να ξυπνούν και να αναζωογονούν τις αισθήσεις. Πάρτε βαθιές αναπνοές καθώς κάνετε μασάζ στο σώμα σας με τα σαπούνια Μέρλιν. Ο συνδυασμός των αιθέριων και φυτικών ελαίων που περιέχονται στα σαπούνια Μέρλιν θα σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων που μπορεί να σας ηρεμήσει άμεσα, να σας αναζωογονήσει ή να φέρει μια ισορροπία στο σώμα και στο μυαλό σας.

Από το πανίσχυρο άρωμα της λεβάντας και του πεύκου ως το διεγερτικό άρωμα του γιασεμιού και του σανδαλόξυλου, τα αρωματικά μας σαπούνια έχουν διαφορετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Ενισχύουν την ευεξία και αναζωογονούν την πνευματική διαύγεια, την συναισθηματική και φυσική υγεία, την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας. Οι ειδικά μελετημένες αναμίξεις των αιθέριων ελαίων προάγουν την θετική ψυχική διάθεση και επαναφέρουν την αρμονική ισορροπία μεταξύ ψυχής και σώματος.

Μη χάνετε άλλο χρόνο! Εμφυσήστε ζωή στις αισθήσεις σας και αλλάξτε την ημέρα σας με τα διάφανα αρωματικά σαπούνια γλυκερίνης Μέρλιν.

Επιλέξτε το άρωμά σας

Αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε

Είτε χρειάζεστε χαλάρωση ή τόνωση, εμείς έχουμε δημιουργήσει ειδικές συνταγές αρωματικών σαπουνιών με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια για την κάθε περίπτωση. Η αρμονικός συνδυασμός αιθέριων ελαίων και φυτικών ελαίων καθιστά εύκολο για εσάς να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας, προάγοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη νεότητα και την καλή σωματική σας υγεία!