Πολιτική Επιστροφών

Όλες οι επιστροφές πρέπει να έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων.

Η εταιρία Μέρλιν δέχεται επιστροφές από μη ανοιγμένα, μη χρησιμοποιημένα προϊόντα για διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους. Εάν θέλετε να λάβετε έγκριση για επιστροφή, παρακαλούμε στείλτε μας το σχετικό αίτημα με e-mail στο sales@merlinsoap.com αναφέροντας το όνομά σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο που επιθυμείτε επιστροφή και εμείς θα σας στείλουμε τις οδηγίες επιστροφής.

Η εταιρία Μέρλιν δέχεται επιστροφές:

 • Κατεστραμμένων ή ελαττωματικών προϊόντων
 • Αποστολή λάθος προϊόντων από δική μας υπαιτιότητα
 • Προϊόντα με περιγραφή που δεν ταιριάζει με αυτή της ιστοσελίδας μας

Σε περίπτωση κατεστραμμένου/ελαττωματικού προϊόντος:

Προχωρούμε στην άμεση αντικατάστασή του χωρίς επιπλέον χρέωση στον πελάτη. Παρακαλούμε ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο 6945614794 είτε με e-mail στο sales@merlinsoap.com. Παρακαλούμε να περιγράψετε με λεπτομέρειες τον λόγο της επιστροφής. Η εταιρία Μέρλιν θα προσπαθήσει να διευθετήσει αιτήσεις επιστροφών, όμως διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφές ανοιγμένων και χρησιμοποιημένων προϊόντων, ειδικά εκείνων που δεν έχουν λάβει εκ των προτέρων έγκριση επιστροφής. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής όταν αυτή δεν οφείλεται σε σφάλμα της εταιρίας Μέρλιν.

Εάν πιστεύετε ότι κάποιο προϊόν μας έφτασε είτε σε κακή κατάσταση είτε με κατεστραμμένη συσκευασία κατά την παράδοση, παρακαλούμε να αρνηθείτε την παραλαβή του πακέτου και να το επιστρέψετε στον/ην υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail περιγράφοντας τον λόγο που αρνηθήκατε να παραλάβετε το πακέτο στο info@merlinsoap.com, αναφέροντας παράλληλα και τον αριθμό παραγγελίας σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η αρχική ετικέτα και συσκευασία είναι ανέπαφα, όταν μας στέλνετε κάποιο προϊόν για επιστροφή.

Εκτός από την κατάσταση που προαναφέραμε, τα ακόλουθα προϊόντα δεν επιστρέφονται:

 • Οποιοδήποτε προϊόν ξεπερνάει τις 48 ώρες στα χέρια σας από την ημερομηνία παραλαβής του
 • Οποιοδήποτε προϊόν παρουσιάζει ζημιές είτε στο ίδιο είτε στη συσκευασία του
 • Οποιοδήποτε προϊόν επιστρέφεται χωρίς τη συσκευασία, τα αξεσουάρ και όλα τα αντικείμενα που παραδόθηκαν μαζί με το προϊόν

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή παράπονο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@merlinsoap.com

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, επιστροφές γίνονται δεκτές στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εάν ζητήσετε επιστροφή εντός 15 ημερών από την παράδοση του προϊόντος
 • Εάν η συσκευασία δεν έχει καταστραφεί και το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν όταν παραδόθηκε. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα.

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελιών

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μίας παραγγελίας, παρακαλούμε να το κάνετε εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας ή πριν την αποστολή των προϊόντων. Θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό. Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλλεί εκ μέρους μας, δεν γίνονται ακυρώσεις.

Οι παραγγελίες που κάνατε στην ιστοσελίδα μας www.merlinsoap.com μπορούν να ακυρωθούν υπό τις ακόλουθες συνθήκες:

Τρόπος επικοινωνίας

 • Ο πελάτης μπορεί να στείλει μία αίτηση ακύρωσης με e-mail στο sales@merlinsoap.com, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο επιστροφής
 • Ο πελάτης μπορεί να στείλει ένα μύνημα ακύρωσης μέσω της ιστοσελίδας μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικασία Ακύρωσης

 • Σε περίπτωση που η εταιρία Μέρλιν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν δεκτές ακυρώσεις, η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.
 • Σε περίπτωση που η εταιρία Μέρλιν έχει ρητά αναφέρει πως επιτρέπονται ακυρώσεις παραγγελιών, ο πελάτης πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία όπως αυτή ορίζεται στην Πολιτική μας.
 • Σε περίπτωση που η εταιρία Μέρλιν δεν έχει αναφερθεί με σαφήνεια εάν επιτρέπονται ακυρώσεις, η ακύρωση της παραγγελίας σας εξαρτάται από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή.

Χρεώσεις Ακυρώσεων Παραγγελιών

Για οποιαδήποτε αναστάτωση προκληθεί από την ακύρωση μίας παραγγελίας, ο πελάτης χρεώνεται το 10% του συνολικού ποσού της παραγγελίας. Η επιστροφή των υπόλοιπων χρημάτων γίνεται στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

 1. Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν από τον πελάτη σύμφωνα με την πολιτική μας. Η εταιρία Μέρλιν φροντίζει για την επιστροφή των χρημάτων ύστερα από ακύρωση της παραγγελίας εντός 15 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας ότι, ανάλογα με την πολιτική της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε, μπορεί να πάρει 7-10 εργάσιμες ημέρες για να δείτε την επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σας.
 2. Εάν η παραγγελία ακυρωθεί από τη μεριά μας εξαιτίας μη διαθεσιμότητας ενός προϊόντος στην αποθήκη ή για οποιαδήποτε άλλη απροσδόκητη καταστάση, το συνολικό ποσό επισστρέφεται στον πελάτη. Εάν η εταιρία Μέρλιν δεν μπορέσει να αποστείλει ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία του, μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας, λαμβάνοντας επιστροφή ολόκληρου του ποσού που πληρώσατε.
 3. Εκτός και εάν έχει προηγηθεί αμοιβαία συμφωνία, όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται στο ίδιο νόμισμα με το οποίο έγινε η πληρωμή.
 4. Μετά την έγκριση μίας αίτησης επιστροφής παραγγελίας, η εταιρία Μέρλιν θα περιμένει την άφιξη των επιστρεφόμενων προϊόντων πριν προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων. Επίσης, μπορεί να δοθεί στον αγοραστή η επιλογή είτε να κρατήσει είτε να πετάξει το προϊόν, ακόμη κι αν η εταιρία Μέρλιν αποφασίσει την επιστροφή των χρημάτων.
 5. Εάν ο αγοραστής επιστρέψει κάποιο προϊόν είτε κατεστραμμένο είτε σε διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε κατά την παραλαβή, τότε θα δοθεί μερική επιστροφή των χρημάτων. Εάν η εταιρία Μέρλιν αποφασίσει να πληρώσει μερική επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε εκ των προτέρων ένα επεξηγηματικό e-mail με τους λόγους της απόφασης αυτής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
 6. Εάν η εταιρία Μέρλιν έχει περιγράψει και κατηγοροποιήσει τα προϊόντα σωστά, αλλά ο αγοραστής απλώς έχει αλλάξει γνώμη, τότε τα χρήματά του επιστρέφονται αφού αφαιρεθεί το ποσό των εξόδων αποστολής, τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.
 7. Εάν ο πελάτης δεν λάβει την παραγγελία από την εταιρία Μέρλιν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία αμοιβαία αποδεκτή λύση. Το πως θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε έχει να κάνει αποκλειστικά με την πολιτική εξυπηρέτησης πελατών. Ωστόσο, οι πιο πιθανές επιλογές περιλαμβάνουν: (i) επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή, (ii) αποστολή στον ίδιο ή άλλο παραλήπτη με χρέωση δική μας και (iii) ζητάμε από τον αγοραστή να περιμένει ακόμη λίγο για την παράδοση της παραγγελίας.
 8. Στην περίπτωση που η εταιρία Μέρλιν δεν ευθύνεται για την επιστροφή μίας παραγγελίας, όπως όταν δεν έχει αναφερθεί κάποιο ελάττωμμα στο προϊόν ή ο πελάτης απλώς αποφάσισε πως δεν επιθυμεί πια το προϊόν, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Με την παραλαβή των προϊόντων, τα χρήματά σας θα επιστραφούν εντός 15 εργάσιμων ημερών. Εάν δεν μας έχετε δηλώσει διεύθυνση επιστροφής ή κάποιο αποδεικτικό ότι πληρώσατε τα μεταφορικά έξοδα, τότε ενδέχεται να αφαιρέσουμε από τα χρήματα που θα σας επιστρέψουμε τα μεταφορικά έξοδα.