Ποιοτικός έλεγχος

Πώς ελέγχονται τα προϊόντα Μέρλιν

Ο συνδυασμός των παρακάτω αναλύσεων επιβεβαιώνει ότι οι φυσικές και χημικές ιδιότητες των συστατικών, τόσο των ελαίων όσο και των τελικών προϊόντων υγιεινής και καθαρισμού, εξετάζονται σχολαστικά. Ένας βιοχημικός, ένας ειδικός στην αρωματοθεραπεία και ένας ειδικός στην χρωματοθεραπεία βεβαιώνουν πως τα έλαια, αιθέρια και μη, που δεν υπακούν στις φυσιολογικές τιμές των δοκιμών και αναλύσεων αποσύρονται εντελώς από την παραγωγική διαδικασία. Συστηματικοί έλεγχοι ποιότητας στα προϊόντα Μέρλιν πραγματοποιούνται και σε εξωτερικά συνεργαζόμενα εργαστήρια που πιστοποιούν εγγράφως την καταλληλότητα χρήσης των συστατικών.

Έτσι, εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και τιμούμε την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών μας. Καλώς ορίζουμε οποιονδήποτε το επιθυμεί να επισκεφτεί το εργαστήριό μας και να δει από κοντά τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου που εφαρμόζουμε κατά την διαδικασία παραγωγής όλων των προϊόντων υγιεινής και καθαρισμού Μέρλιν.

 • ΟΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΣΜΗΣ

  Οι δοκιμές αισθητηρίων αποτελούν τις πρωταρχικές δοκιμές οι οποίες πραγματοποιούνται τόσο στα στερεά όσο και στα υγρά σαπούνια. H ημιδιαφάνεια, η απόχρωση, το ιξώδες, η θολερότητα, η διαλυτότητα και η μυρωδιά των ελαίων έχουν δοκιμαστεί με σκοπό την διατήρηση της βέλτιστης ποιότητας των αιθέριων ελαίων.

 • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

  Το ειδικό βάρος είναι η πυκνότητα μιας ουσίας διαιρεμένη με την πυκνότητα του νερού. Επειδή η πυκνότητα του νερού είναι 1 g / cm3, το ειδικό βάρος ταυτίζεται με την πυκνότητα, αλλά χωρίς μονάδες. Το ειδικό βάρος των σαπουνιών μπάρας, των υγρών σαπουνιών και των υπόλοιπων προϊόντων υγιεινής και καθαρισμού Μέρλιν παραδίδεται στους πελάτες κατόπιν δικής τους απαίτησης με το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας.

 • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΗ ΔΙΑΘΛΑΣΗΣ

  Η αναλογία της ταχύτητας του φωτός στο κενό σε σχέση με την ταχύτητά του σε ένα διάφανο δείγμα. Ο δείκτης διάθλασης σχετίζεται με την φυσική δομή του μέσου δια μέσου του οποίου περνάει το φως. Για τον λόγο αυτό, ο δείκτης διάθλασης αποτελεί ένα χαρακτηριστικό του λαδιού και των αιθέριων ελαίων που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση άγνωστων ελαίων. Όσο μεγαλύτερος ο δείκτης διάθλασης, τόσο μεγαλύτερο και το ποσοστό διασποράς, γεγονός που συνεπάγεται την αύξηση της λαμπρότητας ενός υλικού.

 • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ

  Το ποσό των ελεύθερων οξέων που βρίσκονται στο λίπος μετριέται σε μιλιγραμμάρια καυστικής ποτάσσας (KOH) που χρειάζονται για την εξουδετέρωσή της.

 • ΔΟΚΙΜΗ ΤΙΜΗΣ ΥΔΡΟΞΥΛΙΟY

  Μία μέτρηση των ομάδων υδροξυλίου (-OH) σε κάποιο οργανικό υλικό.

 • ΔΟΚΙΜΗ ΤΙΜΗΣ ΙΩΔΙΟΥ

  Επίσης γνωστή και ως αριθμός Ιωδίου, αποτελεί μία μέτρηση του βαθμού ακόρεστων χημικών δεσμών στα έλαια. Ορίζεται ως το ποσό του ιωδικού οξέως σε γραμμάρια που δεσμεύεται ανά 100 γραμμάρια ελαίου. Μία χαμηλή τιμή ιωδίου σημαίνει υψηλό ποσοστό κορεσμένων δεσμών στο έλαιο.

 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΞΩΔΟΥΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΓΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ)

  Το δυναμικό ιξώδες αποτελεί μία μέτρηση της αντίστασης της ροής ενός υγρού. Όσο πιο υψηλή η τιμή του δυναμικού ιξώδους, τόσο πιο παχύρρευστο είναι ένα υγρό.

 • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Γίνονται αναλύσεις που να επιβεβαιώνουν πως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και το αρσενικό δεν ανιχνεύονται στα προϊόντα Μέρλιν.

 • ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

  Όλα τα αιθέρια έλαια και τα βότανα που χρησιμοποιούνται συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας του κατασκευαστή. Παρακαλώ ζητήστε τα και θα σας αποσταλούν με e-mail.

 • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

  Το νερό που χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα Μέρλιν είναι πιστοποιημένο χωρίς σίδηρο, νιτρικά, θειϊκά, αμμωνία και δηλητήρια βαρέων μετάλλων.

 • ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ

  Τα προϊόντα συσκευάζονται σε περιβάλλον χωρίς σκόνες και μικρόβια.