Τρόποι Πληρωμής

Οι πληρωμές γίνονται πριν τα προϊόντα αποσταλλούν στον πελάτη. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με επιταγή ή να συζητήσετε τους όρους πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@merlinsoap.com και κάντε μας γνωστές τις προθέσεις σας. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή σχόλια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@merlinsoap.com.

Τα Στοιχεία μας

Όνομα Εταιρίας: Μέρλιν
Τύπος Επιχείρησης: Βιοτεχνία παραγωγής σαπώνων, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής, καθαρισμού και φροντίδας
Διεύθυνση Υπευθύνου Επικοινωνίας: Αγίασμα Καβάλας, Τ.Κ. 64200
ΑΦΜ: 070960004
ΔΟΥ: Σερρών
Αριθμοί Τηλεφώνων Επικοινωνίας: 6945 614794, 2591 111336
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: sales@merlinsoap.com, info@merlinsoap.com

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΙΒΑΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ212/203828-53GR0601102120000021220382853ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ5247091785742GR3501722470005247091785742ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ

Τρόποι Παραγγελίας

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.merlinsoap.com, η οποία ανανεώνεται συχνά σε μηνιαία βάση και προσδιορίζει ποιά προϊόντα βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη. Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Διαδικτυακά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μόλις συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαλέξετε ποιά προϊόντα επιθυμείτε να αγοράσετε και να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας. Κατόπιν, συμπληρώνετε τα πεδία με τις προσωπικές σας λεπτομέρειες και διαλέγετε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και αποστολής των προϊόντων μας. Η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί, εύκολα και γρήγορα.
 2. Με την επίσκεψή σας στην έδρα μας. Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας (λιανική ή χονδρική) στην έδρα μας στο Αγίασμα Καβάλας. Κατά την επίσκεψή σας, μπορείτε επίσης να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας και πως κατασκευάζονται τα σαπούνια.
 3. Μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας διαδικτυακά, να σημειώσετε τον κωδικό αυτών που σας ενδιαφέρουν και στη συνέχεια, αντί να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 259 111 1336, Δευτέρα με Παρασκευή 18.00-21.00 και Σάββατο 16.00-21.00 και να δώσετε την παραγγελία σας.
 4. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να δώσετε παραγγελία απευθείας στο sales@merlinsoap.com. Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι ο κωδικός και η ποσότητα του κάθε προϊόντος. Παρακαλούμε να τα σημειώσετε με προσοχή. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τις προσωπικές σας λεπτομέρειες, την διεύθυνση αποστολής, στοχεία επικοινωνίας και εάν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου.

Σημειώσεις για την παραγγελία

 • Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ, οι παραδόσεις γίνονται στον αντίστοιχο τόπο παράδοσης, ο οποίος αναγράφεται στα σχόλια της παραγγελίας.
 • Η παραλαβή των προϊόντων Μέρλιν θα γίνει σύντομα μετά την παραγγελία σας. Ο χρόνος παράδοσής τους εξαρτάται από την διαθεσιμότητά τους στην αποθήκη. Για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα τα οποία μπορεί να δημιουργηθούν, σας συμβουλεύουμε να έχετε διαβάσει την πολιτική επιστροφών προτού κάνετε κάποια παραγγελία.
 • Για την έκδοση ενός τιμολογίου είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα στοιχεία της εταιρίας σας (όνομα, διεύθυνση, δραστηριότητα, ΑΦΜ και ΔΟΥ).
 • Μία παραγγελία διαγράφεται αυτόματα μέσα σε 15 ημέρες, εάν και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει γίνει η πληρωμή της.
 • Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@merlinsoap.com Δευτέρα με Σάββατο 09:30-13:30 και 18:00-20.00.

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία Μέρλιν δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για παραγγελίες μέσω διαδικτύου από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη:

 1. Αντικαταβολή. Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στην εταιρία ταχυμεταφορών (courier).
 2. Online χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας. Αυτή επιτυγχάνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL) στον λογαριασμό μας στο PayPal.
 3. Πληρωμή με PayPal. Πρέπει να διαθέτετε ήδη λογαριασμό PayPal.
 4. Πληρωμή στην έδρα μας. Παραλάβετε επί τόπου την παραγγελία σας.
 5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο sales@merlinsoap.com. Εναλλακτικά, ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 6945 614794 ότι έχετε προχωρήσει στην κατάθεση. Με αυτόν τον τρόπο, μας βοηθάτε να σας παρέχουμε καλύτερες και γρηγορότερες υπηρεσίες.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

 • Για αγορές άνω των 500€ με τιμολόγιο, πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
 • Για αγορές άνω των 1500€ με απόδειξη, πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
 • Για μικρότερες παραγγελίες, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρουμε παραπάνω.
 • Για τυχόν απορίες σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@merlinsoap.com.

Πωλήσεις υπό Όρους

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πωλήσεις που απαιτούν συγκεκριμένα κριτήρια για να ολοκληρωθούν (π.χ. παράδοση των προϊόντων μας σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή).

Μεταπώληση των Προϊόντων μας

Η μεταπώληση των προϊόντων μας επιτρέπεται τόσο στο κατάστημά σας όσο και στις υπαίθριες αγορές. Μάλιστα, μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας για να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε τα προϊόντα μας ευκολότερα. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@merlinsoap.com.

Δωρεάν Παράδοση στο Σπίτι σας

Προς το παρόν, η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τους νομούς Σερρών και Καβάλας. Οι ώρες για δωρεάν παράδοση των προϊόντων μας στο σπίτι σας είναι 18.00-21.00 Δευτέρα με Σάββατο. Παρακαλούμε, ρωτήστε μας εκ των προτέρων, καθώς η υπηρεσία αυτή δεν είναι πάντοτε ενεργή.